Online adverteren via zoekmachines Google en Bing

Als je snel en effectief je doelgroep wilt bereiken, is zoekmachine adverteren een uitstekend middel. Deze vorm van internetmarketing wordt ook wel aangeduid met de term ‘Search Engine Advertising’ of SEA. Hierbij plaatsen zoekmachines advertenties op prominente posities op de pagina’s met getoonde resultaten, wanneer mensen overeenkomstige zoekwoorden hebben ingetypt. Envoker weet meer te halen uit je SEA-budget door in te spelen op de ontwikkelingen binnen deze vorm van online advertising en nieuwe inzichten direct toe te passen. Wij zijn hét internetmarketingbureau voor het opzetten, verbeteren en beheren van succesvolle SEA-campagnes.

Zoekmachines perfect voor online adverteren

De zichtbaarheid van advertenties in zoekmachines is de afgelopen jaren enorm vooruitgegaan. Niet alleen op Google, maar ook op Bing en minder bekende search engines. Boven de organische zoekmachineresultaten, waarvoor geen SEA-campagne is uitgerold, staan tegenwoordig soms wel vier tekstadvertenties van verschillende adverteerders. Als een internetgebruiker via Google Shopping zoekt, worden de bovenste posities ingenomen door betaalde productadvertenties inclusief een afbeelding. Afhankelijk van het budget verschijnen de ads behalve op de eerste resultatenpagina ook op één, twee of meer van de daaropvolgende. Zoekmachine advertising is daarom een essentieel onderdeel voor het bereiken van je doelgroep. Desgewenst kun je omvangrijke SEA-campagnes opzetten met talloze mogelijkheden om potentiële klanten te targetten en te interesseren voor je product of dienst. Zoekmachinemarketing is en blijft altijd in ontwikkeling en je moet er dan ook bovenop zitten.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Kennis zoekmachine adverteren constant vergroten

Doordat online adverteeropties alleen maar complexer worden, is het vergaren van steeds meer (nieuwe) kennis een vereiste om tot het beste en meest rendabele resultaat te komen. Bij adverteren in zoekmachines moet je namelijk snel aanpassingen kunnen maken, zodat het effect meteen is terug te zien in je campagnes. Op die manier onderscheid je jezelf doeltreffend van andere aanbieders van een overeenkomstige dienst of soortgelijk product als jouw webshop of website. Aan de hand van je doelstellingen, ontwikkelen wij de beste strategie om via zoekmachine adverteren de hoogste omzet uit je budget te halen. Binnen de zoekmachines zijn uiteenlopende soorten advertenties te combineren. Denk bijvoorbeeld aan tekstadvertenties, Google Shopping-ads, dynamische zoekadvertenties gerelateerd aan je actuele webcontent (Dynamic Search Advertenties, (DSA)), remarketingadvertenties op basis van doelgroep karakteristieken (RLSA) en (geautomatiseerde) advertentie-extenties zoals bedrijfslocatie, route of telefoonnummer etc.

Onze diensten

Google Ads

Google Adwords is een fantastisch kanaal om direct je doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Ad hoc de online boodschap en strategie meebewegen met de focus van je bedrijf is een eitje. (Beter) resultaat is gegarandeerd bij het efficiënt en doordacht inzetten van Google Adwords.

Google Ads

Bing Ads

Bing ads is een fantastisch kanaal om direct je doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Ad hoc de online boodschap en strategie meebewegen met de focus van je bedrijf is een eitje. (Beter) resultaat is gegarandeerd bij het efficiënt en doordacht inzetten van Bing ads.

Bing Ads

Online advertising breed opzetten

Hoe groot de doelgroep is die je met zoekmachine advertising bereikt, hangt nauw samen je online aanwezigheid. Consumenten gebruiken in hun zoektocht diverse informatiekanalen. Je onderneming moet dus op meerdere internetkanalen actief zijn. Zo komt je doelgroep op verschillende manieren met je product of dienst in aanraking. Daarom beheersen we bij Envoker allerlei disciplines en zullen we jouw zoekmachinemarketing zo breed mogelijk opzetten. Wij zijn van mening dat bij adverteren in zoekmachines gericht op één kanaal teveel een bepaalde voorkeur wordt uitgesproken. Je winst ligt juist bij een wisselwerking en de synergie die je weet te benutten tussen je online marketing kanalen. De Envoker-marketeers hebben onder andere ervaring met Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Bing, Yahoo!, DoubleClick for Search, SEA, SEO, affiliatemarketing, vergelijkingswebsites, sociale-mediaplatforms en marketingstrategieën. Mail of bel ons voor succesvol online adverteren.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus