Vergroot je online business met succesvolle e-mailmarketing

Als bedrijf probeer je op verschillende manieren in het oog te springen bij je doelgroep. Een daarvan is per e-mail. E-mailmarketing is een zeer succesvolle manier om de naamsbekendheid, afzet en omzet van je bedrijf te vergroten. Via nieuwsbrieven en e-mailcampagnes breng je bestaande en potentiële klanten op de hoogte van je actuele productaanbod en laat je ze zien waarom ze voor jouw producten moeten kiezen.

Envoker is jouw partner om uit e-mailmarketing het maximale resultaat te halen. Hoe beheer je je klantendatabase, welke data zijn relevant en welke triggers gebruik je als lancering voor een mailcampagne? Onze marketeers kennen alle ins en outs van e-mailmarketing en helpen je bij het bedenken en uitvoeren van een effectieve strategie om je doelgroep te bereiken én te overtuigen.

E-mail Marketing

De juiste e-mail automation

Een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing is e-mail automation, het geautomatiseerd versturen van e-mails. Daarbij stel je de vraag: welke boodschap breng je op welk moment aan welke (potentiële) klant? Dankzij een automatische, klantgerichte maar niet overtollige stroom van gerichte relevante content, bouw je een duurzame relatie op met klanten en schotel je ze een gepersonaliseerd productaanbod voor.  

Data spelen een belangrijke rol bij e-mail automation. Op basis van cijfers en analyses krijg je inzicht in het mail- en klikgedrag van je doelgroep en kun je ze op maat bedienen. Opent een lezer vaak de nieuwsbrief, maar heeft hij nog nooit iets besteld? Kijk hoe je hem met een betere ‘e-mail flow’ over de streep kunt trekken. Heeft een klant een product gekocht, maar doet hij geen herhaalaankoop? Toon hem dan ook eens andere content die interessant kan zijn.  

Je persoonlijke e-mailmarketingspecialist

E-mailmarketing is een van de best converterende marketingkanalen, mits op de juiste manier ingezet. Dataverzameling, analyses en een juiste toepassing vragen om specialistische kennis. Envoker helpt jouw bedrijf bij het opstellen en implementeren van een op maat gemaakt e-mailmarketingplan.

Om je zo goed mogelijk te helpen werk je met een persoonlijke e-mailmarketingspecialist van Envoker. Samen bekijk je de ideale mix van kanalen die aansluiten bij jouw doelstellingen en passen binnen je budget. Je houdt korte lijntjes met onze specialist en werkt prettig samen op basis van vertrouwen en transparantie.

Jarenlange ervaring met e-mailmarketing

Envoker heeft jarenlange ervaring met e-mailmarketing in zowel Nederland als België. Vele kleine en grote klanten hebben we inmiddels geholpen bij het opzetten van een online marketingstrategie. Wil jij ook je doelgroep zo goed mogelijk bereiken met e-mails of heb je vragen over e-mail marketing en automation? Neem dan contact met ons op via info@envoker.nl of +31 6 14180624. We helpen je graag verder!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus