Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

De diversiteit in affiliates groeit ieder jaar, de kwaliteitsverschillen tussen affiliates daarmee ook. Een affiliate behoort, net als bij alle andere kanalen, een zekere mate van toegevoegde waarde te hebben. Vanuit Envoker geloven we in duurzame eerlijke samenwerkingen met de affiliates die deze toegevoegde waarde bieden.

Wij geloven in het aansluiten van meerdere affiliate netwerken. Envoker heeft en zal nooit partnerafspraken maken met een afzonderlijk affiliate netwerk. Een exclusieve samenwerking met een affiliate netwerk zorgt namelijk al direct voor beperkingen in de mogelijke samenwerkingen met affiliates. Ieder netwerk wordt qua vergoeding naar affiliate en netwerk direct gelijk getrokken. Op deze manier kan de meerwaarde van het netwerk duidelijk naar voren komen.

We helpen je graag met het opstellen van een staffel. Een staffel hoeft niet plat te zijn. Voor de reisbranche is het veelal logisch om op basis van aankomstdatum een andere staffel te hanteren voor bijvoorbeeld het hoog en laag seizoen.

Hoogseizoen zit veelal vol geboekt middels andere/ goedkopere kanalen. Bij het laagseizoen verloopt de vulling moeizamer en is dit traject dus een hogere commissie waard. Naast de reisbranche wordt voor elektronica vaak een staffel per productsegment opgezet, logischerwijs naar marges toe.

Een optimalisatieslag bij het kanaal Affiliate is bijvoorbeeld het opsplitsen van BTW en verzendkosten in het totaalbedrag, zodat enkel over de productprijs commissie wordt betaald. Helaas komt het in de prakrijk nog vaak voor dat er vergoeding bovenop BTW en verzendkosten wordt gerekend. Een simpele toevoeging aan de datalaag lost dit probleem direct op.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Ontdubbeling regelen we in via Google Tag Manager. Hier is veelal geen aanpassing van de developer voor nodig. Ontdubbeling adviseren we altijd op basis van laatste klik in te richten. Ook de ontdubbeling tussen de affiliate netwerken wordt hiermee automatisch afgevangen. Ontdubbeling vindt voornamelijk plaats op de betaalde kanalen.

Het signaleren van affiliate fraude en inkopen op merknaam zijn standaard onderdeel van ons affiliate management. Strenge maar snelle keuring van nieuwe affiliates, snelle keuring van affiliatesales en snelle opvolging van tickets zorgen voor een betrouwbare partner richting de affiliates. Envoker adviseert altijd samen te zitten met uw meest waardevolle affiliates om een gezonde relatie te onderhouden.

Envoker kan de volledige affiliate opzet en management uit handen nemen. Ook enkel een opzet of een mix daarvan is mogelijk. De ondersteuning wordt volledig op de behoefte aangepast.

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit een Affiliate campagne haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken krijg je een vaste marketeer. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus