Online Marketing Zeeland

Jouw online marketing bureau in Zeeland

Online marketing is maatwerk, immers: elk bedrijf is anders. Wie zijn onze klanten, hoe bereiken we die online met ons product en hoe vindt de doelgroep ons? Om die vragen te beantwoorden ben je bij Envoker Internet Marketing aan het juiste adres! Met onze kennis van onder meer SEO, SEA, webanalytics en social media marketing helpen we jouw bedrijf online de weg te vinden naar je doelgroep en vice versa.

Envoker is al jaren dé specialist op het gebied van online marketing in Zeeland. Met Middelburg als thuisbasis kennen we zowel de Nederlandse als Vlaamse markt vanbinnen en vanbuiten. Met grote klanten in Nederland en België hebben we een schat aan kennis en ervaring in de wereld van internet marketing en weten we als geen ander de juiste doelgroepen online te bereiken, vast te houden en uit te breiden.

Onze diensten

Zoekmachine advertising (SEA)

Als je snel en effectief je doelgroep wilt bereiken, is zoekmachine advertising een uitstekend middel. Het plaatsen zoekmachines advertenties op prominente posities op de pagina’s met getoonde resultaten, wanneer mensen overeenkomstige zoekwoorden hebben ingetypt. Envoker weet meer te halen uit je SEA-budget door in te spelen op de ontwikkelingen binnen deze vorm van online advertising en nieuwe inzichten direct toe te passen. Wij zijn hét internetmarketingbureau voor het opzetten, verbeteren en beheren van succesvolle SEA-campagnes.

Zoekmachine advertising (SEA)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ieder bedrijf dat online actief is, heeft er natuurlijk alle belang bij dat zij online goed gevonden worden door hun potentiële klanten. Een van de manieren om die vindbaarheid op het internet te vergroten is door middel van SEO, of Search Engine Optimization. Dankzij een correcte toepassing van SEO krijgt een website via gerichte zoekmachine optimalisatie een hogere ranking in de zoekresultaten. Je SEO uitbesteden aan Envoker zorgt ervoor dat je doelgroep je altijd kan vinden via Google en de andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Social Media Marketing

Sociale media vormen voor bedrijven belangrijke platforms bij het vinden van hun doelgroep. Miljoenen Nederlanders zijn er immers op actief. Gemiddeld brengen zij niet minder dan 30 procent van hun onlinetijd door op social-mediawebsites. Ook jouw doelgroep is gegarandeerd aanwezig op één of meer van deze platforms. Met gerichte social media marketing kan je dagelijks dus veel geïnteresseerden in je product of dienst bereiken. Envoker helpt jouw onderneming aan meer klanten door het opzetten van social media campagnes rond advertising en merknaam- en productbranding.

Social Media Marketing

Webanalytics

Een online marketingcampagne kan niet worden uitgerold zonder inzicht in het effect ervan. De drijfveer van een marketeer is immers het behalen van een vooraf bepaald resultaat. Dit kan alleen worden afgelezen uit de onderliggende statistieken. Marketing zonder compleet en correct ingevuld Google Analytics-account is voor Envoker dan ook ondenkbaar. Webanalytics en data-analyse vormen namelijk de ogen en oren voor alles wat er op een website gebeurt. Het kunnen inzien van rapporten en statistieken via een Google Analytics dashboard is daarom een must binnen elk internetmarketingtraject.

Webanalytics

Online Marketing Strategie

Een online marketingstrategie verandert continue. Elke dag, week, maand zijn er op het gebied van online marketing nieuwe mogelijkheden die alles kunnen veranderen. Of het nu nieuwe functies zijn binnen Google Adwords, nieuwe social mediakanalen, Facebook updates, nieuwe formaten voor bannering, SEO-ranking updates of verschuivingen tussen mobile en desktop; ze hebben allemaal een impact op hoe je het beste om kan gaan met je budget.

Online Marketing Strategie

Marketing Automation

Marketing automation betekent het implementeren van diverse geautomatiseerde systemen om leads en prospects aan je bedrijf, webshop, of website te binden en doelgericht te begeleiden tijdens hun customer journey. Op beslissende momenten binnen de klantreis wordt bepaalde informatie naar hen verzonden die aansluit bij de informatiebehoefte. Envoker is een expert op het gebied van marketing automation.

Marketing Automation

Display & Video Advertising

Envoker heeft ruime ervaring met alle vormen van display advertising. Het Google Display Netwerk, Google Sponsored Promotions, YouTube, Criteo, Adroll, RTB/ programmatic en directe deals vormen geen uitdaging voor onze marketeers.

Display & Video Advertising

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Op maat gemaakte digital marketing

Als internet marketing bureau in Zeeland onderscheiden we ons door een professionele en transparante werkwijze. We luisteren zorgvuldig naar jouw wensen en denken proactief mee. Niet zozeer ‘jij vraagt, wij draaien’, maar samen zitten we achter de knoppen. Daarbij houden we van een open, eerlijke en directe aanpak met een vleugje Zeeuwse nuchterheid. Alleen op die manier bereiken we het optimale resultaat. 

Voor de beste samenwerking zoeken we naar de perfecte match tussen jouw bedrijf en een van onze online marketeers. Na een kennismakingsgesprek en profielschets bepalen we welke marketingspecialist van Envoker het best bij de waarden van jouw bedrijf past. Dankzij korte lijntjes met je vaste marketeer loopt de communicatie zonder ruis en hoef je niet te schakelen tussen verschillende accountmanagers of afdelingen binnen Envoker.

 

Internet Marketing Zeeland - Envoker

Werk samen met een marketeer die past bij jullie normen, waarden en werkwijze

Leer onze werkwijze kennen

Van A tot Z naar het maximale resultaat

Samen met onze specialist stel je van A tot Z een online marketingstrategie op. Hiermee gaan we op weg naar het maximale resultaat: een zo groot mogelijke doelgroep bereiken en de juiste snaar bij hen raken. Daarbij kijken we naar ‘the big picture’ op lange termijn. We stippelen een ambitieus en tactisch pad uit om jouw product of dienst online in de schijnwerpers te zetten én te houden.

Kortom: Envoker zorgt ervoor dat jouw bedrijf online hoge ogen gooit in Zeeland, de rest van Nederland of zelfs over de grens. Kom gerust een keer bij ons langs in Middelburg of nodig ons uit voor een bezoek aan jouw bedrijf. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website, via info@envoker.nl of 06-14180624. We hopen snel kennis te maken!

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg (Zeeland)

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24