Online Marketing

Envoker als online marketing bureau

Dat een full service internet marketing bureau uw groei centraal stelt, tot de nek gecertificeerde marketeers heeft, uit elkaar barst met ambities, website marketing & performance marketing hoog in het vaandel heeft staan, een roadmap maakt en een ROI gedreven strategie hanteert mag in deze tijd voor zich spreken en zeker geen USP meer genoemd worden.

Onderscheidend vermogen ligt in de kernwaarde van het internet marketing bureau. Van de bedrijfscultuur en communicatie tot het type online marketeer waar je mee gaat samenwerken. Daarnaast telt ook de ervaring met jullie vorm van marketing, gelijkaardige cases, budgetten en doelstellingen zoals die van jouw bedrijf.

  • We zijn gek van directe, efficiënte en proactieve communicatie. Directe lijnen met liever een kort telefonisch contact om zaken af te tikken dan tijdverslindende mailcommunicatie die alles vertraagt.
  • Envoker kent geen projectmanagers; alles verloopt via een vaste marketeer. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn.
  • De directe, eerlijke en nuchtere Hollandse mentaliteit proef je in alles wat we doen. Communicatie tot strategie en uitvoer.
  • We zijn niet bang om alle kennis en strategieën op voorhand te delen. Het is niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.
  • Participatieve bedrijfscultuur; constante kennisdeling, collectieve inbreng, dynamische aanpak, zelfstandig opererende marketeers, innovatie in strategie, geen aparte projectmanagers en oplossingsgericht werken.
  • Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Onze diensten

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Als je snel en effectief je doelgroep wilt bereiken, is zoekmachine advertising een uitstekend middel. Envoker weet meer te halen uit je SEA-budget door in te spelen op de ontwikkelingen binnen deze vorm van online advertising en nieuwe inzichten direct toe te passen.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ieder bedrijf dat online actief is, heeft er natuurlijk alle belang bij dat zij online goed gevonden worden door hun potentiële klanten. Een van de manieren om die vindbaarheid op het internet te vergroten is door middel van zoekmachine optimalisatie. Echter, optimaliseer je website voor je bezoekers!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Social Media Marketing

Sociale media vormen voor bedrijven belangrijke platforms bij het vinden van hun doelgroep. Miljoenen Nederlanders zijn er immers op actief. Gemiddeld brengen zij niet minder dan 30 procent van hun onlinetijd door op social-mediawebsites. Ook jouw doelgroep is gegarandeerd aanwezig op één of meer van deze platforms.

Social Media Marketing

Data & Analytics

Een online marketingcampagne kan niet worden uitgerold zonder inzicht in het effect ervan. De drijfveer van een marketeer is immers het behalen van een vooraf bepaald resultaat. Dit kan alleen worden afgelezen uit de data. Marketing zonder compleet en correct ingevuld Google Analytics-account is dan ook ondenkbaar.

Data & Analytics

Online Marketing Strategie

Een online marketingstrategie verandert continue. Of het nu nieuwe functies zijn binnen Google Adwords, nieuwe social mediakanalen, Facebook updates, nieuwe formaten voor bannering, SEO-ranking updates of verschuivingen tussen mobile en desktop; ze hebben allemaal een impact op hoe je het beste om kan gaan met je budget.

Online Marketing Strategie

Marketing Automation

Voor een betere klantenbinding die zich tegelijkertijd richt op meer omzet en het genereren van leads is marketing automation essentieel. Op beslissende momenten binnen de klantreis wordt bepaalde informatie naar hen verzonden die aansluit bij de informatiebehoefte.

Marketing Automation

Display Advertising

Envoker heeft ruime ervaring met alle vormen van display advertising. Het Google Display Netwerk, Google Sponsored Promotions, YouTube, Criteo, Adroll, RTB/ programmatic en directe deals vormen geen uitdaging voor onze marketeers.

Display Advertising

Conversie Optimalisatie (CRO)

Als eigenaar van een internetsite of internetwinkel is het niet altijd gemakkelijk om je te verplaatsen in de klant. Toch is dat precies wat je moet doen om bij achterblijvende conversies de online knelpunten te kunnen signaleren.

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Video Adverteren

Iedere video strategie verschilt, maar kan bestaan uit: doelstelling, doelgroepen, media plan, budgettering, KPI’s bepalen/ meetplan, KPI’s inrichten, display materiaal, campagne inrichting, A/B testing van uitingen, dagelijkse optimalisatie van campagnes, dagelijks bijsturen van budgetten, rapportages.

Video Adverteren

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Online marketing bureau voor jou

Wil je met jouw bedrijf online hoge ogen gooien, maar liever de online marketing uitbesteden? Dan is Envoker jouw partner!

Envoker is dé specialist op het gebied van google internet marketing. Met onze kennis van onder andere Google Ads, social media marketing, SEO, SEA, e-commerce en webanalytics helpen we jouw bedrijf met betere vindbaarheid van jouw website zodat jouw doelgroep je beter kan vinden en daarom enthousiast te maken is voor jouw product of service.

Waarom een internet marketing bedrijf aanhaken?

Internet media marketing vraagt door snelle ontwikkelingen om specialistische kennis en expertise. Als online marketing bureau heb je alleen niet altijd de capaciteit in huis om alle online trends te volgen en daar goed op in te spelen. Onze experts weten dankzij hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis precies hoe je jouw doelgroep via social media, zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie optimaal kunt bereiken.

Internet marketing op maat

Omdat elk bedrijf anders is, hanteren we een op maat gemaakte marketing online aanpak waar we afgelopen jaren steeds meer ervaring in hebben opgebouwd. De trefwoorden die je doelgroep in zoekmachines gebruikt zo inzetten zodat de klanten over gaan in website bezoekers of via de social mediakanalen waarop ze actief zijn; allemaal zaken die vragen om een unieke online marketingmethode. Wij analyseren het online gedrag van jouw doelgroep en bepalen daarna samen met jou de te voeren internet marketing strategie.

 

internet marketing nederland

Als internet marketing bureau hebben we ervaring met bedrijven en budgetten in allerlei soorten en maten, van eenmanszaken tot grote internationale bedrijven. Niet alleen in Nederland maar ook in België hebben we tal van klanten. Ook zijn we flexibel als het gaat om de omvang van de online marketing. Wil je alleen advies over hoe je beter kunt scoren in online zoekmachines? Wij helpen je graag verder. Wil je samen met ons een grootschalige online marketingcampagne opzetten en uitrollen? Ook daarvoor ben je bij Envoker helemaal aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk?

Om samen tot onze online marketing strategie te komen, is een match tussen jouw bedrijf en onze specialisten van groot belang. Na een kennismakingsgesprek bepalen we op basis van je bedrijfsprofiel en kernwaarden welke online marketingspecialist van Envoker jou verder helpt: van de strategie tot en met de uitvoering. van banners, zoekwoord, techniek tot video's.

Onze samenwerking zal zich kenmerken door een eerlijke, transparante en pro-actieve houding. We luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven daar met onze expertise invulling aan. Tegelijkertijd houden we je op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen om daar samen met jouw bedrijf op in te spelen.  

Gedurende het hele traject houd je nauw contact met je persoonlijke online marketingspecialist van Envoker. De lijntjes zijn kort en je hoeft dus niet te schakelen tussen verschillende accountmanagers. Onze specialist kent jouw bedrijf en weet welke online ontwikkelingen voor jou relevant zijn.

Roompot Vakanties
Connections
Combell
Dakenshop
Decovry
LightBrands
Wellens Men
BandenConcurrent
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
Pinkminds
Van Mele Tuinmeubelen
Halito
Klok'uus
Dr. Feriduni Hair Clinic
BTS Tank Solutions
Novid
Neapharma
Starss
Bloovi
Staen
Villapark de Paardekreek
Thermaalbad Arcen
StoryMe