Online Marketing

Online marketing die werkt

In het tegenwoordige internetwoud van websites is het opbouwen en uitbreiden van een loyale klantenkring belangrijker dan ooit. Je potentiële klanten kunnen niet zelden kiezen uit tientallen websites die overeenkomstige producten en diensten aanbieden. Om ze te winnen voor jouw onderneming, webshop of website moet je eerst online gevonden worden. Daartoe is doordachte en aansprekende internet marketing een vereiste.

Envoker is een ervaren bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de internetsite en social-mediakanalen van jouw bedrijf samen met jou de online promotie geeft die deze nodig hebben.

  • De directe, eerlijke en nuchtere Hollandse mentaliteit proef je in alles wat we doen. Communicatie tot strategie en uitvoer.
  • We zijn niet bang om alle kennis en strategieën op voorhand te delen. Het is niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.
  • Participatieve bedrijfscultuur; constante kennisdeling, collectieve inbreng, dynamische aanpak, zelfstandig opererende marketeers, innovatie in strategie, geen aparte projectmanagers en oplossingsgericht werken.
  • Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Onze diensten

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Als je snel en effectief je doelgroep wilt bereiken, is zoekmachine advertising een uitstekend middel. Wij weten meer uit je SEA-budget te halen door in te spelen op de ontwikkelingen en nieuwe inzichten direct toe te passen.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

In vrijwel elke online marketing strategie is het aan te raden om zoekmachine optimalisatie te laten uitvoeren. Dit wordt ook wel SEO genoemd. In het kort komt het erop neer dat de website zodanig wordt aangepast dat je website beter scoort in Google.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Online Marketing Strategie

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je klantenkring en online bezoekers het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar intensief aan moet worden gewerkt.

Online Marketing Strategie

Marketing Automation

Voor een betere klantenbinding die zich tegelijkertijd richt op meer omzet en het genereren van leads is marketing automation daarom essentieel. HubSpot, ActiveCampaign zijn een mooi instappunt als je wilt beginnen.

Marketing Automation

Data & Web Analytics

Het kunnen interpreteren van web analytics is van groot belang voor wie meer wil weten omtrent het functioneren van een online marketing campagne. Dankzij data analyse kan onder meer worden onderzocht of een opgezette marketingstrategie effect heeft.

Data & Web Analytics

Social Media Marketing

Social media behoren tot de waardevolste internetkanalen om je boodschap te verspreiden. Met een goede social media marketing strategie bereik je naast mensen die jouw bedrijf al kennen namelijk ook relatief eenvoudig nieuwe leads en klanten.

Social Media Marketing

Display Advertising

Display advertising maakt je zichtbaar! Net als bij andere reclamevarianten is het belangrijkste doel van display-adverteren op internet ervoor te zorgen dat geïnteresseerden je bedrijf of assortiment ontdekken.

Display Advertising

Conversie Optimalisatie (CRO)

Als eigenaar van een internetsite of internetwinkel is het niet altijd gemakkelijk om je te verplaatsen in de klant. Toch is dat precies wat je moet doen om bij achterblijvende conversies de online knelpunten te kunnen signaleren.

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Video Adverteren

Video advertenties hebben een belangrijk aandeel binnen display advertising. Bij het marketen van je webshop of website is het dankzij online video adverteren namelijk mogelijk om eenvoudig je doelgroep te bereiken en snel duidelijk te maken wat je te bieden hebt.

Video Adverteren

Internet marketing Nederland en België

Envoker werkt vanuit het Zeeuwse Goes. Dankzij deze vestigingsplaats hebben wij een internationaal klantenbestand weten aan te leggen. Wij bedienen dan ook niet alleen ondernemingen, organisaties en online partijen in Nederland, maar tevens in België. Envoker zet als veelzijdig bureau voor marketing online campagnes op voor uiteenlopende bedrijven, variërend van reisaanbieders en vakantieparken tot kledingzaken en meubelspecialisten.

Deze diversiteit komt eveneens terug in de marketingstrategieën die wij ontplooien. Wanneer je voor je e-marketing met ons bureau samenwerkt, kan je dus rekenen op een enorme hoeveelheid kennis, ervaring en expertise. En die zetten wij weloverwogen in, afhankelijk van de aard van je bedrijf en wat je met je internetcampagne wil bereiken. Bij het opzetten van internet marketing voor je site of webwinkel zijn jouw doelen daarom ons uitgangspunt en kan je altijd rekenen op afgepast maatwerk.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Online marketing begint met zoekmachine optimalisatie

Promotie of marketing via het internet is geen eenzijdige aangelegenheid, maar veelal een combinatie van meerdere onderdelen. Maar om de vindbaarheid van een website te verbeteren, wordt vaak begonnen met de zoekmachine optimalisatie of SEO van de tekst op de internetpagina’s. In het kort betekent dit dat de webcontent tegen het licht wordt gehouden en waar nodig wordt aangepast door het plaatsen van relevante keywords.

Dit zijn woorden of termen die klanten intypen in de Google-zoekmachine, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een bepaald product. Onze SEO specialisten verwerken de juiste zoekwoorden strategisch in de teksten op de website van je bedrijf scoort deze hoger in de zoekresultaten van Google en andere online search engines. Op die manier is de kans groter dat geïnteresseerden en potentiële klanten bij jouw site, internetwinkel of social-mediakanaal uitkomen.

Zoekmachine marketing meer dan SEO

SEO is niet het begin en einde van internet marketing die is toegespitst op zoekmachines. Er bestaan nog diverse andere manieren om search engines te gebruiken bij het vergroten van je naamsbekendheid, betere vindbaarheid of het uitbreiden van je klantenkring. Een ander aspect van zoekmachine marketing is namelijk zoekmachine adverteren of SEA.

Search engine advertising houdt in dat Google een advertentie van je bedrijf met een link naar je website boven of naast de organische zoekresultaten plaatst. Of de advertentie wordt getoond is afhankelijk van het ingetypte zoekwoord, dus vanzelfsprekend krijgen alleen internetgebruikers die mogelijk geïnteresseerd zijn deze te zien. SEA is een vorm van marketing die onderdeel is van de commerciële promotiemogelijkheden die Google aanbiedt. Wanneer iemand op je advertentie klikt en dus op je website terechtkomt, moet je daarvoor een klein bedrag aan Google AdWords betalen.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Andere manieren van internet marketing

Om je bedrijf, webwinkel of website onder de aandacht te brengen is een breed opgezette internetcampagne aan te raden. Daarom kiezen wij er bij Envoker doorgaans voor om een veelzijdige online marketing strategie uit te stippelen.

Het persoonlijk benaderen van mogelijke klanten hoort daar eveneens bij. Een meer gerichte manier dan zoekmachine-adverteren is bijvoorbeeld e-mailmarketing, waarbij geïnteresseerden een advertentie vormgegeven als e-mail in hun inbox zien.

Affiliate marketing is een vergelijkbaar concept. Het verschil is dat een traditionele advertentie op websites of weblogs van andere bedrijven of organisaties wordt geplaatst.

Social media zijn een uitstekend middel om mensen meer direct en op grond van hun voorkeuren, geslacht, locatie, leeftijd en taal te selecteren bij het uitrollen van een online campagne. Dergelijke internet media marketing kan allerlei vormen aannemen, zoals video’s en links naar een landingspagina of webshop.

Bureau voor full service internet marketing

Bij Envoker hebben we de knowhow, mensen én middelen om op maat gemaakte en complete internet marketing online te realiseren. Het effect van elke strategie staat of valt echter met de resultaten die deze oplevert.

Dat geldt voor marketingcampagnes via social media en evenzeer voor Google internet marketing. Om te weten hoe groot het bereik is van onze inspanningen biedt Google Analytics ongekende inzichten. We zien hierin niet alleen of de gekozen marketingstrategie de juiste is, maar ook of deze leidt tot meer bezoekers op de website van je onderneming.

Campagnes rond online marketing kunnen dankzij de techniek en mogelijkheden die tot onze beschikking staan dus uiterst doelgericht worden opgezet, variërend van het verhogen van je omzet via e-commerce tot het genereren van meer naamsbekendheid. Neem contact op met Envoker en zorg ervoor dat je een doordachte internet marketing strategie krijgt die wél werkt.

Recente artikelen

Roompot Vakanties
Connections
Combell
Dakenshop
Decovry
LightBrands
Wellens Men
BandenConcurrent
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
Pinkminds
Van Mele Tuinmeubelen
Halito
Klok'uus
Dr. Feriduni Hair Clinic
BTS Tank Solutions
Novid
Neapharma
Starss
Bloovi
Staen
Villapark de Paardekreek
Thermaalbad Arcen
StoryMe