Valerie Vandamme

Valerie Vandamme

Valerie omarmt de digitale wereld alweer ruim 8 jaar en helpt bedrijven graag van A tot Z om zo hun online doelstellingen te bereiken. Met ervaring in verschillende branches, zowel aan de klant- als bureaukant, is ze een all-round marketeer met een enorme passie voor digital marketing, gedreven door strategie en performance.  

Ze zet haar energie graag volledig in en pakt daarmee graag elke uitdaging aan. Uitblinken doet ze in lange termijn relaties opbouwen en in snelle omgevingen te werk gaan.

Valerie houdt van werksituaties waarbij ze resultaat- en succesgericht te werk kan gaan. Doelen vastleggen en er voor gaan geeft haar energie. Gezonde ambitie en flexibiliteit zijn haar dan ook niet vreemd. Dit alles hoeft ook niet altijd alleen te gebeuren, want draagvlak zoeken bij collega’s en enthousiasmeren staan ook hoog in het vaandel.

Structuur bepalen en afspraken maken horen ook bij dit proces, want dit zijn contouren waarbinnen doelen het beste, plans-en stapsgewijs, gerealiseerd kunnen worden. Dit geeft haar en anderen dan ook houvast, maar het moet wel een bepaald tempo bijhouden, want het mag best vooruit gaan. En overdrijven in regels en bureaucratie, is ook zeker niet nodig.

Valerie Vandamme

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.