Mandy Hoebeke

Mandy Hoebeke

Mandy Hoebeke

Toen Mandy in 2017 haar opleiding richting Levensmiddelenmarketing afrondde, begon het te kriebelen om aan de slag te gaan binnen een andere branche. In plaats van voor de bekende weg te kiezen, kwam ze dan ook in datzelfde jaar bij Envoker terecht: haar eerste aanraking met online marketing. Inmiddels voelt Mandy zich hier zeker op haar plek.

Door haar ervaren collega’s wordt ze gedrild en regelmatig in het diepe gegooid. Op haar beurt overstelpt ze hen met vragen om zoveel mogelijk te weten te komen.

Kleurenprofiel

Orde aanbrengen in de chaos is wat Mandy het meeste energie geeft. Duidelijke afspraken en heldere communicatie zijn hier voor haar onlosmakelijk mee verbonden. Haar leergierige kant gaat goed samen met de ambitie altijd het gewenste resultaat te verwezenlijken.

De overtuiging dat het beste resultaat gezamenlijk behaald wordt, zorgt er voor dat Mandy regelmatig met collega’s spart over nieuwe ideeën en ook haar klanten hier bij betrekt.

Kwaliteit gaat bij Mandy voor kwantiteit, wat er toe kan leiden dat ze wat doordraaft in de details.

Mandy Hoebeke

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Recente artikelen geschreven door Mandy Hoebeke