Jaap Willem van de Plasse

Jaap Willem van de Plasse

Jaap-Willem

Gepassioneerd door de combinatie van marketing en technologie is Online Marketing al 12 jaar Jaap-Willem zijn vakgebied. Het digitale landschap heeft hij dan ook al veel zien veranderen, echter één uitdaging is voor hem altijd hetzelfde gebleven: het continue opzoek gaan naar nieuwe (digitale) wegen richting resultaat.

Hij is expert in het inspireren van anderen met het signaleren en oppakken van nieuwe trends, waarbij sommigen wel eens kunnen denken: ‘Waar heeft hij het over?’. Vaak valt het kwartje dan ook wat later, wanneer Jaap-Willem al met de volgende ontwikkeling/trend bezig is.

Zijn expertise gebieden zijn Paid Media, Analytics, Strategie en het optimaliseren van de omzet en ROI voor projecten. Met een echte hands-on mentaliteit pakt hij elk project aan, of het nou in het  Spaans, Engels of Nederlands is. Niets is hem te veel.

Succes- en resultaatgerichtheid zijn belangrijke sterke aspecten voor Jaap-Willem en het zal dan ook niet snel té opportunistisch zijn. Harmonie en verbinding, maar ook communicatie en overleg zijn hierbij belangrijk, maar hierin overdrijven hoeft voor Jaap-Willem niet. Samen met anderen visies uitwerken en planningen op lange en middellange termijn bespreken aan de hand van modellen en theorieën, geven Jaap-Willem energie. Samen sparren is voor hem de kers op de taart. Hierbij is hij wel geneigd eerst zélf autonoom een standpunt in te nemen of mening te vormen.

Voor Jaap-Willem is het belangrijk dat er niet te veel vast gehouden wordt aan tradities en het verleden, vooruitkijken is wat hij zegt.

Jaap Willem van de Plasse

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Contactgegevens

Envoker
Schuverweg 2
4462 HK Goes

info@envoker.nl
0113-303003