Edwin Kersten

Edwin Kersten

Edwin Kersten

Edwin is de oprichter en managing director van Envoker. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het online marketing vak en dat in diverse functies aan zowel klant- als bureaukant. Hij heeft dus beide kanten van het verhaal meegemaakt, wat er voor zorgt dat hij volledig kan meeleven en meedenken in elk project.

Niet alleen op strategisch vlak, maar ook nog steeds op uitvoerend vlak blijft hij actief bezig. Op die manier blijft hij volledig up to date en weet hij perfect wat de noden zijn voor jouw project.

Geen enkel project is te complex of gecompliceerd, omdat hij met zijn enorme technische bagage voor nagenoeg elk issue wel een oplossing kan bedenken.

Zijn enthousiasme is enorm aanstekelijk en daardoor wil je er onmiddellijk in vliegen! De koffievlekken die hij achterlaat zal je voor altijd gaan koesteren eenmaal je de resultaten ziet.

Kleurenprofiel

Voor Edwin is de wereld een oranje plek waar je voor succes en resultaat gaat. Ambitie is een belangrijke eigenschap. Iemand die écht wil kan altijd realiseren wat die zich heeft vooropgesteld. Voor Edwin zijn praktisch, resultaatgericht en efficiënt aanpakken dus heel belangrijk. Edwin houdt er van om uit te blinken in zijn vakgebied. Edwin pakt alles doelgericht aan en zoekt altijd naar manieren om nog betere resultaten te bereiken waarbij competitie en concurrentie alleen maar meer uitdaging zijn.

Edwin zijn rode kant geeft de oranje kant die extra duw in de rug. Snelheid, tempo ontwikkelen, in actie komen, snel en nú beslissen, knopen doorhakken zijn dagelijkse kost. Edwin vertrouwt snel op zijn intuïtie en instinct waarbij bedreigingen vanuit buitenaf scherp aangevoeld worden en daar reageert hij op met kracht en snelheid.

Edwin Kersten

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

Recente artikelen geschreven door Edwin Kersten