Meer omzet door gerichte content marketing 

Het vinden van potentiële klanten via internet, het stimuleren van conversies en uiteindelijk het vergroten van de omzet van je webshop zijn onlosmakelijk verbonden met online content marketing. Binnen een SEO-traject mag het intensief inzetten van webcontent dan ook niet ontbreken. Het belangrijkste doel daarbij is het aanbieden van waardevolle online informatie om je bedrijf, website of shop onder de aandacht van het online publiek te brengen. Envoker helpt je met het creëren van de juiste webcontent en het bepalen van de beste content marketing strategie. 

Online content marketing als bindmiddel 

De term ‘contentmarketing’ kent vele facetten en is bijzonder breed. Het omvat alle aspecten die te maken hebben met het aanbieden van op jouw bedrijf, organisatie of online shop gerichte informatie aan in jouw product of dienst geïnteresseerde internetgebruikers. Een belangrijk doel van het vanuit commercieel oogpunt verspreiden van webcontent is het aan je binden van klanten. Het kan dan gaan om een regulier bedrijf met een actieve online aanwezigheid, of om een internetwinkel, blog, videokanaal, podcast of ander type website. Met goede content inspireer en informeer je online bezoekers, en zet je deze aan tot actie. Dat hoeft overigens niet altijd een aankoop te zijn. Content marketing kan zich bijvoorbeeld ook toespitsen op een offerteaanvraag, inschrijving voor een nieuwsbrief, het liken van een Facebook-pagina of het zich abonneren op een videokanaal. 

De juiste content marketing strategie 

Een content marketingstrategie bedoeld voor het genereren van aandacht op internet kan dus op allerlei zaken betrekking hebben. Voorop staat echter dat de content van jouw bedrijf een toegevoegde waarde heeft voor je klanten of toekomstige klanten. Tegelijkertijd moet de online informatie die wordt verspreidt zorgen voor interactie en communicatie tussen jou en de klant. Het strategisch en op het juiste moment, via het juiste kanaal en in het juiste formaat inzetten van je boodschap is waar het uiteindelijk om draait. Een goede content marketing strategie zorgt voor aansprekende webcontent die je websitebezoeker op een doeltreffende manier begeleidt op diens customer journey. Envoker werkt de voor jou beste marketingstrategie uit. De doelstellingen en KPI’s bepalen we samen vooraf. Om deze te behalen zetten wij de meest effectieve online content marketing in.

content marketing

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Content marketing framework op maat

Wanneer de gewenste doelstellingen zijn bepaald ontwikkelen we eerst een marketingframework. Omdat elke website en elk bedrijf om een andere aanpak vraagt wordt dit raamwerk altijd op maat gemaakt. Het doel daarbij is de klant op effectieve wijze te bewegen tot een actie. Online content marketing kan je in iedere fase van het aankoopproces inzetten, zolang dit maar op een doordachte manier gebeurt. Aan de hand van het content marketing framework beslissen we welke boodschap op welk moment en via welk kanaal wordt aangeboden. Dit is nauw verwant aan inboundmarketing, waar thought leaderschip, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte centraal staan. Envoker ondersteunt je van marketingstrategie tot uitvoer en conversatie middels de creatie van content, en het vinden van een tekstschrijver of een creatief bureau voor bijvoorbeeld video’s of infographics.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus