Envoker heeft ruime ervaring met alle vormen van display advertising. Het Google Display Netwerk, Google Sponsored Promotions, YouTube, Criteo, Adroll, RTB/ programmatic en directe deals vormen geen uitdaging voor onze marketeers.

Voor onze klanten draaien er meerdere branding, prospecting en remarketing campagnes via de verschillende display netwerken. Afhankelijk van de campagnedoelstelling en KPI’s worden er conversiepunten bepaald en ingeregeld om de campagnes op te sturen.

Ons startpunt voor een campagnedoelstelling en bijbehorende sturing, rust in het Google’s ‘See, Think, Do, Care’ principe. Een campagne wordt nooit enkel op ‘bereik’ afgerekend en gestuurd. Zelfs een branding campagne wordt gestuurd op kwalitatieve bezoekers en zelfs impact van de eerste interactie wordt daarbij in kaart gebracht. In tegenstelling tot sturen op bereik, kan op deze manier een campagne geoptimaliseerd worden op basis van duidelijke KPI’s.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Iedere display strategie verschilt, maar kan bestaan uit: doelstelling, doelgroepen, media plan, budgettering, KPI’s bepalen/ meetplan, KPI’s inrichten, display materiaal, campagne inrichting, A/B testing van uitingen, dagelijkse optimalisatie van campagnes, dagelijks bijsturen van budgetten, rapportages.

Wat de strategie ook wordt, Envoker werkt nooit met een fee/percentage over de advertentiekosten. We laten klanten niet betalen voor het maken van kosten, maar voor het behalen van doelstellingen.

Onze diensten

Youtube Adverteren

Voor bedrijven, organisaties, webshops en overige partijen die online actief zijn, vormt het internet een oneindig medium om aandacht te genereren. Het wereldwijde web is dé plaats voor het vinden van je doelgroep, terwijl het bovendien talloze mogelijkheden biedt om je product, dienst of naam onder de aandacht van een mondiaal publiek te brengen. Een van de manieren om geïnteresseerden en potentiële klanten te bereiken is via advertenties op videoplatform YouTube. Bij Envoker kunnen grote en kleine ondernemingen terecht die succesvol willen adverteren op Youtube.

Youtube Adverteren

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit een Display campagne haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken krijg je een vaste marketeer. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus