Online Marketing Goes

Jouw online marketing partner in Goes

Als je op zoek bent naar een expert voor online marketing in de regio Goes is Envoker de meest logische keuze. Ons internet marketing bedrijf weet wat er op dit gebied mogelijk is en is bovendien gevestigd in Goes. Als ervaren online marketing bureau zijn wij in staat om jouw onderneming bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Envoker beheerst alle facetten van internetmarketing, variërend van zoekmachine optimalisatie tot e-mailmarketing. Met Envoker zorg je ervoor dat je webshop of website een online succes wordt.

 

Allround online marketing Goes

Hoewel ons internet marketing bedrijf Goes als thuisbasis heeft, betekent dat niet dat wij alleen in Zeeland werken. Onze online specialisten zetten zich namelijk in voor klanten door heel Nederland, België en Duitsland. En ook als het gaat om internetmarketing leggen wij onszelf als veelzijdig online marketing bedrijf geen beperkingen op.

Naast reeds aangestipte zaken als e mailmarketing en search engine optimization kan je bij ons tevens terecht voor onder andere social media marketing, zoekmachine adverteren, display-advertising en conversie optimalisatie. Veel van deze marketingaspecten hangen met elkaar samen en vaak is een online marketing strategie een combinatie van meerdere factoren.

De ene vorm van digitale marketing sluit de andere dus niet uit, maar uiteindelijk bepalen je doelstellingen onze strategie. Zo werkt ons bureau op een actieve manier aan jouw online zichtbaarheid.

Elke klant een vaste online marketeer

Envoker onderscheidt zich op meerdere punten van andere internetmarketingbureaus. Bij ons online marketing bedrijf werken bijvoorbeeld geen projectmanagers. Voor contact, overleg en marketingrapportages kan je terecht bij een vaste online marketeer.

Omdat geen enkele onderneming, webshop of website gelijk is, werk je bij ons bureau gegarandeerd met een marketeer die 100% bij jouw bedrijf past. Persoonlijke kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je de juiste marketingspecialist krijgt toegewezen.

Een expert die jouw onderneming begrijpt, weet wat je nodig hebt en samen met jou tot het beste online resultaat komt. Tijdens onze samenwerking onderhouden we nauw onderling contact. Directe communicatie staat daarbij centraal. Zo weet je altijd hoe de zaken ervoor staan en wat je van ons online marketing bureau kunt verwachten.

Het is fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion

We doen voor onze media-brands met regelmaat beroep op de expertise van Envoker. Hoewel we intern heel wat kennis hebben, is het fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion, het sparren over de beste strategie of gewoon de extra handjes die nodig zijn om een project rond te krijgen. In Envoker hebben we voor het eerst een transparant bureau gevonden dat met plezier haar kennis deelt en pragmatisch meedenkt. De communicatie loopt altijd snel en direct, wat voor een online media-bedrijf als het onze gewoonweg essentieel is. En misschien nog het belangrijkste: de resultaten zijn er. Het verschil met andere bureaus komt meteen bovendrijven.

Kevin Van der Straeten Kevin Van der Straeten
Managing Mind | Pinkminds

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen Wesley Koolen
E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker.

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker. Ze hebben de nodige ervaring en kennis in huis om strategisch mee te denken op elk niveau. Daarnaast kan je ook voor uitvoerende taken meer dan gerust zijn van een correcte aanpak, met focus op de doelstellingen.

Nick Boterberg Nick Boterberg
Senior Online Marketeer | Combell

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Jornt de Meurichy
Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Laura Ligthart
Director Sales | Roompot Vakanties

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Online marketing Goes: sleutel tot online succes

Wanneer je een bedrijf voor internet marketing inschakelt, zullen veelal vergelijkbare campagnes en strategieën worden opgezet. De sleutel tot online succes is echter niet de marketingstrategie, maar de expertise erachter. Wij hebben de juiste mensen, kennis en knowhow om jouw online kanalen uitgebreid te promoten onder je doelgroep en potentiële klanten. Een werkrelatie voor de lange termijn is dan ook waar het om draait en waar wij ons voor inzetten.

Of je ons nu nodig hebt voor het promoten van je social media, YouTube-activiteiten, webshop of website. Als onze klant merk je al snel dat marketing in ons bloed zit. Wil je weten hoe we jouw online resultaten langdurig kunnen verbeteren? Neem dan contact op met Envoker, het meest efficiënte marketing bureau in Goes.

Onze diensten Alle diensten

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Affiliate Marketing

Social Media Marketing

Social media behoren tot de waardevolste internetkanalen om je boodschap te verspreiden. Met een goede social media marketing strategie bereik je naast mensen die jouw bedrijf al kennen namelijk ook relatief eenvoudig nieuwe leads en klanten.

Social Media Marketing

Marketing Automation

Voor een betere klantenbinding die zich tegelijkertijd richt op meer omzet en het genereren van leads is marketing automation daarom essentieel. HubSpot, ActiveCampaign zijn een mooi instappunt als je wilt beginnen.

Marketing Automation

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

In vrijwel elke online marketing strategie is het aan te raden om zoekmachine optimalisatie te laten uitvoeren. Dit wordt ook wel SEO genoemd. In het kort komt het erop neer dat de website zodanig wordt aangepast dat je website beter scoort in Google.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus