Steven Coppens

Steven Coppens

Managing Director - Decovry.com

Steven Coppens heeft de dagelijske leiding over het ontdekkings- en interieurplatform van Decovry. Het platform werd gelanceerd in 2012 en heeft meer dan 1 miljoen leden die de dagelijkse nieuwsbrief ontvangen. Daarnaast wordt er op ingenieuze wijze gebruik gemaakt van Facebook Advertising en Marketing Automation strategieën.

Voor z’n Decovry periode was hij een Partner Venture Capital bij Gimv waar hij zich toelegde op technologische investeringen in Europa en de Verenigde Staten. Hij heeft een Master Degree in Applied Economics van de Universiteit van Katholieke Unversiteit Leuven en een Masters van ESC Montpellier (Frankrijk).

Decovry.com

Bij Decovry.com geloven we dat een dag pas volmaakt is als je op ontdekking bent gegaan. Elke dag iets nieuws ontdekken dat je dagelijkse routine doorbreekt, je even uit je comfortzone haalt, je doet dromen van je volgende reisbestemming of je gewoon even aan het lachen brengt.

Deze drang naar ontdekking willen we delen met onze leden. Door ze in onze dagelijkse verkopen te verrassen met design- en lifestyleproducten die je nergens anders vindt, door ze te inspireren met blogposts over bijvoorbeeld een nieuwe hotspot of door ze te laten wegdromen bij onze Facebook-sfeerbeelden.

BandenConcurrent
Bloovi
Combell
Decovry
Halito
Roompot Vakanties
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BTS Tank Solutions
Starss
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Staen
Thermaalbad Arcen
Dr. Feriduni Hair Clinic
Brandfirm
Neapharma
ID Drone

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg (Zeeland)

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24