Online Marketing Event Presentaties

Envoker Online Marketing Event Presentaties

 

Hieronder vind je een overzicht van de presentaties. Download de PDF-versies door op de titels van de presentaties te klikken.

Edwin Kersten

De toekomst van internet: wat betekent dit voor online marketing?

Edwin Kersten vertelt ons meer over zowel de historie als de toekomst van internet. Hij gaat dieper in op hoe bedrijven de (online) marketing compleet hebben veranderd en geeft hij meer inzicht in de groei van internationale platformen. Alles is al veranderd afgelopen jaren en alles gaat steeds sneller veranderen. Als ondernemer moet je daarover nadenken. Welke invloed hebben ze op uw bedrijf?

-
Jaap Willem van de Plasse

Waarom koopt de klant jouw product?

Waar de meeste marketing strategieën gebaseerd zijn op het bedrijf op product, gaat het vooral om de klant. Welk probleem wilt de klant oplossen en wat biedt jij om dat probleem te verhelpen? Aan de hand van het Jobs To Be Done framework vertelt Jaap Willem hoe je een product kan aanbieden wat de koper echt wilt hebben.  

Edwin Kersten

-

-

-

-

Jaap Willem van de Plasse

Edwin Staps en Rob Lambert

Your Brand Rules!
Wat willen we toch graag allemaal Cool Blue of Nike zijn! Maar het is zo weinigen gegeven. Hoe komt dat nou? Aan de hand van kenmerkende voorbeelden nemen Edwin en Rob je mee langs de principes van branding en het ontwikkelen van sterke merken. Zo simpel en vanzelfsprekend als het soms lijkt, zo intensief en complex is het vaak om het goed te doen. Zijn er regels om ervoor te zorgen dat jouw merk opgemerkt wordt?

 

Edwin Staps namens Nilsson

Rob Lambert namens Nilsson

Kevin van der Straeten

I am not a marketeer

Als productmanager met een stevige interesse in innovatie, web én marketing is hij geen klassieke marketeer. Kevin van der Straeten zal aan de hand van verschillende cases en invalshoeken de link leggen tussen productmanagement en het technische aspect van online marketing.

-

Steven Coppens

Everything you were learned not to do

Decovry is de online bestemming die houdt van ongeziene producten in het segment van home, deco en lifestyle. Dagelijks gaan onze product scouts op zoek naar de allerleukste producten. Ondertussen heeft Decovry meer dan 1.000.000 leden en zal de community ongeveer dubbel zo groot zijn tegen het jaareinde.In deze presentatie nemen we jullie mee hoe een aantal controversiële keuzes geleid hebben tot dit succes.

Kevin van der Straeten

-

-

-

Steven Coppens namens Decovry

Stephan van den Bremer

Real-Time Customer Intelligence

Wat is Customer Intelligence en hoe wordt het toegepast binnen een organisatie? Aan de hand van cases vertelt Stephan van den Bremer meer over hoe het werkt en wat de voordelen hiervan zijn. Dit doet hij door case studies te presenteren over de successen van Customer Intelligence.

 

-

Matthijs van Heijningen

Groei met Bing Ads

Matthijs van Heijningen vertelt ons meer over hoe Bing Ads een goede aanvulling is op de Search Engine Advertising strategie en een bijdrage levert aan de groei van organisaties. Tevens vertelt hij meer over de actieve doelgroep op Bing en op welke manier een marketeer zowel Google Ads als Bing Ads op een efficiënte manier kan inzetten. Tot slot zal hij de mogelijkheden toelichten voor Belgische en Nederlandse bedrijven om de Bing doelgroep in andere landen te bereiken.

Stephan van den Bremer namens IgnitionOne

-

-

-

-

Matthijs van Heijningen

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus