Envoker Online Marketing Event

Het online marketing landschap is dynamisch en dagelijks aan verandering onderhevig. Als online markteer, marketingmanager of ondernemer wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, maar uiteraard ook hoe andere organisaties hun zoekmachinemarketing, social media, of search advertising inzetten. Van elkaar leren, persoonlijke groei en kennisontwikkeling vinden we bij Envoker ontzettend belangrijk en daarom organiseren we op 14 maart ons allereerste online marketing event. Een sterk programma met sprekers uit binnen- en buitenland die hun kennis en visie delen over strategie, ondernemen en hoe ze met gerichte online marketing hun online business laten groeien! Een dag die je als (online) marketingprofessional, manager of ondernemer eigenlijk niet mag missen. Graag tot ziens op donderdag 14 maart in de DaVinci Cinema in Goes.  

Envoker Internet Marketing

Envoker is een strategische en tactische partner voor iedereen met een online marketing uitdaging. Hierbij is alles erop gericht om op een efficiënte manier de online marketingactiviteiten uit te bouwen of te optimaliseren. Wij werken voor een groot scala aan leuke en zeer ambitieuze projecten op het allerhoogste niveau. 

Sprekers

Marnik D'hoore
Marnik D'hoore

Founder & CEO - Bloovi.be

Edwin Kersten
Edwin Kersten

CEO - Envoker Internet Marketing

Kevin van der Straeten
Kevin van der Straeten

Founder - Eventplanner.be / nl

Steven Coppens
Steven Coppens

Managing Director - Decovry.com

Glyn Duijzer
Glyn Duijzer

Mede-eigenaar en Manager Online - Nilsson

Edwin Staps
Edwin Staps

Art Director en Creatief Strateeg - Nilsson

Rob Lambert
Rob Lambert

Strateeg - Nilsson

Léon Maljaars
Léon Maljaars

Dagvoorzitter / moderator

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Locatie

Voor de eerste editie van ons evenement is er gekozen voor DaVinci Cinema Goes als locatie. Een bioscoop is dé ideale omgeving voor het Envoker Online Marketing Event. De presentaties worden weergegeven op het enorme bioscoopscherm met imposant geluid. In de foyer is er voldoende ruimte om gezamenlijk te lunchen en de netwerkborrel. 

DaVinci Cinema
Da Vinciplein 2
4462 GX Goes
Telefoon: 0113 - 223233
www.davincicinema.nl

DaVinci Cinema is de locatie voor het Envoker Online Marketing Event

Recente artikelen

Bloovi
Roompot Vakanties
Decovry
Pinkminds

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg (Zeeland)

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24