Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. Sinds een aantal jaar werken we intensief met Roompot samen. Strategisch partner voor de online marketing strategie tot beheer van alle betaalde online kanalen.

Jaarlijks analyseren we de cijfers van de voorbije maanden. Marktontwikkelingen worden met de data en groeidoelstelling omgezet in prognoses voor het komende jaar. De daarop volgende maanden is Envoker in de lead om de doelstellingen kanaal onafhankelijk te behalen. Dit betekent dat wij maandelijks de attribuerende waarde van de betaalde kanalen analyseren en hierop acteren om de groeidoelstelling te realiseren.

Envoker draagt zorg voor o.a.: Adwords, Adroll, affiliate marketing, Bing Ads, brand monitoring, budgettering, business intelligence, Criteo, dashboarding, display advertising, DoubleClick, feed beheer, Google Tag Manager, Google Analytics, ontdubbeling, management level reporting, SEO, social media management, Zoover en de volledige online marketing strategie.

In het beheer van Envoker liggen de volgende labels uit de Roompot groep voor Nederland, België en Duitsland: roompot.nl, roompot.be, roompot.deaquadelta.nl, ferienparkaquadelta.de, kustparktexel.nlkustpark-texel.deroompotbeachresort.nl, roompotbeachresort.de, weerterbergen.nl, boomhiemke.nl, boomhiemke.de, katjeskelder.nlhofdomburg.nl, ferienresorthofdomburg.de, soetenhaert.de, noordzeeresidencecadzandbad.nl, noordzeeresidencecadzandbad.de, noordzeeresidencedebanjaard.nl, ferienresortdebanjaard.debeachresortnieuwvlietbad.nlbeachresortnieuwvlietbad.de

Roompot Vakanties

2.000.000 gasten per jaar

10.200.000 OVERNACHTINGEN PER JAAR

200 vakantieparken

€ 285.000.000 OMZET OVER 2017

2.126 werknemers in dienst

MARKETINGTEAM VAN ±30 MEDEWERKERS

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Jornt de Meurichy
Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Laura Ligthart
Director Sales | Roompot Vakanties

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen Wesley Koolen
E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.