Combell

Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars, is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.

Envoker in aangesloten voor strategie en uitvoer over de gehele online marketing linie voor de verschillende merken onder de intelligent groep. Combell.com, Easyhost.be en Register.be in Belgiƫ tot de Europese marktspeler Register.eu; Envoker is de online marketing partner van de intelligent groep.

Envoker draagt zorg/ ondersteunt voor o.a.: Adwords, affiliate marketing, Bing Ads, budgettering, business intelligence, dashboarding, display advertising, Google Tag Manager, Google Analytics, ontdubbeling, management level reporting, online marketing strategie, SEO, social media management en de volledige online marketing strategie.

Website: combell.com

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker.

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker. Ze hebben de nodige ervaring en kennis in huis om strategisch mee te denken op elk niveau. Daarnaast kan je ook voor uitvoerende taken meer dan gerust zijn van een correcte aanpak, met focus op de doelstellingen.

Nick Boterberg Nick Boterberg
Senior Online Marketeer | Combell

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.